ЗА НАС

PELAVO GRIPACTIVE е висококачествена марка хранителни добавки с натурален състав, произведени в Полша от US PHARMACIA. Компанията има утвърдени позиции в производството и продажбата на лекарствени продукти без рецепта и хранителни добавки. Основана в САЩ и с водещи позиции в Полша, вече повече от четвърт век компанията поставя на първо място хората и грижата за тяхното здраве.

PELAVO GRIPACTIVE е уникално съчетание на природни съставки и най-нови медицински познания, прогресивни методи на екстракция и модерни технологии. Изключителен състав и синергична комбинация на естествени екстракти, която осигурява по-голяма ефективност на действието. Високата ефикасност е доказана с клинични изследвания.

Всички продукти на марката съдържат стандартизиран екстракт от корен на Африкански пеларгониум, който по естествен начин подпомага функциите на дихателните пътища.

PELAVO GRIPACTIVE е цялостна линия от 6 продукта за различни възрасти. Сиропите са подходящи за прием от деца над 3-годишна възраст, а топлите напитки – за възрастни и деца над 12 години.

Продуктите PELAVO GRIPACTIVE може за закупите в аптечната мрежа.

Контакти

ТП ЕУ Фармация България, част от USP Group
София 1404, бул. България 81, вх. Б, офис 3, office.bulgaria@usp.pl