АФРИКАНСКИ ПЕЛАРГОНИУМ

ПОДПОМАГА ФУНКЦИИТЕ НА ДИХАТЕЛНАТА СИСТЕМА И ПРИТЕЖАВА ИМУНОСТИМУЛИРАЩО ДЕЙСТВИЕ

Всички продукти Pelavo съдържат стандартизиран екстракт от корен на африкански пеларгониум, който по естествен начин подпомага функциите на горните дихателни пътища, включително бронхите и синусите и подпомага естествения имунологичен отговор на организма.

Какви са предимствата на стандартизирания екстракт?

Екстрактът от корен на африкански пеларгониум съдържа редица биоактивни вещества, които оказват съществено влияние върху защитния механизъм на дихателните пътища.

Съдържанието на отделните компоненти в екстракта обаче може да варира – в зависимост от метеорологичните условия в плантациите с насаждения на африкански пеларгониум.

Ето защо стандартизацията на екстракта е изключително важна, тъй като именно тя гарантира, че съдържанието на веществото, отговорно за ефикасността, е еднакво във всяка производствена партида.

Pelavo съдържа висококачествен стандартизиран екстракт от корен на африкански пеларгониум.

Ефективно действие, потвърдено от проучвания

Действието на екстракта от корен на африкански пеларгониум (Рelargonium sidoides) е потвърдено в редица клинични проучвания, доказващи благотворния ефект на екстракта върху дихателните пътища.

Висока степен на сигурност

Клиничните проучвания, включващи 13 000 души, в това число 3 900 деца, потвърждават поносимостта и безопасността на африканския пеларгониум.
Строго контролираният и наблюдаван производствен процес гарантира най-високото качество на продуктите.